Hjärtat slår ett slag för varje förlorad dag.

Fem år har gått, det har vart fram och tillbaka. Trodde allt var försvunnit men gnistan finns kvar.


det kvittar..

jag försöker och försöker, men vafan får man tillbaka. Inte ett piss.. jag är så fruktansvärt trött på skiten nu så jag lägger ner allting. Jag ska sluta bry mig, hjälpa eller försöka rätta till saker. För när man inte blir trodd av andra som påstår sig lita på en så hjälper man bara i onödan. 
 
 
 
 
 
hur många gånger till ska jag få på flabben fast jag inte gjort ett skit, varför sparka på en som redan ligger och försöker sa sig upp.. I give up for real.

uppehåll

Ett tag sedan jag va här och uppdaterade, men har varken haft ork eller lust till det. Det händer mycket i mitt liv just nu som inte borde hända egentligen men så är det. Sen vet jag inte vad jag ska skriva, har tappat allt inom skrivandet så inga ideer finns.. Har inte varnat er men blogguppehåll blir de nog en viss tid till, tills allt är på plats runt om kring mig. 
 
 
 
 
"jag tror de finns någonting kvar, någonting som har gömt sig där långt inne. Just nu, precis här, i denna sekund finns du hos mig, igen" 

Kärlek

Denna gången tänker jag inte låta det bara rinna iväg utan verkligen chansa. Kan bara bli två saker, antingen lycklig eller sårad... Igen. Har verkligen tänkt och kommit på att det är så jag vill ha det. För en gångs skull ska JAG få le och känna så på riktigt. Im in love for real!


?

Det händer igen, jag visste det! Sanslöst egentligen när man tänker efter..


..

Jag kämpar fortfarande för att komma på fötterna igen. De tar sin tid att komma upp och det är tillåtet. Jag har kommit långt men har en bra bit kvar.


RSS 2.0