pantamera

Flaskan och burken, försvann i midsommar natteeeeeen.. nånstans i skogen, inte ens samvetet har nått svar 
 
VI MÅSTE PANTA MERA! 
Där sjöng jag lite för er haha ;)
 
 
Hej på er alla glada, nyss kommit hem typ efter en trevlig kväll med michelle, lille, tobbe, david och johanna. Massa snack och sånt trevligt om allt och ingenting,och som vanligt kom jag med min så underbara logik hahah.. tex som , det är som att jag är inte är här fast jag är här??! man bara WTF? dom har så roligt åt mig mina små sötingar! Annars har dagen vart bra, började ju med lund sen hem och fika med mammsen och pappsen, och efter där så tog jag ut tummen ut häcken och städa mitt rum, duktig flicka som jag är. Fint och rent blev det för en gångs skull (Y) 
 
nu ska jag väll lägga mig och glo film som vanligt höhö.. vet dock inte vilken men de blir vad de blir. Godnatt på er underbaringar små :*
 
 
 
 
                                                                                                 

That's right

Jag har blivit bemött av människor som svikit och sårat. Jag har även blivit ner tryckt till botten många gånger. Att stå på sina ben fortfarande skulle jag haft en stor guldpokal för. Nä inte ens en sådan hade räckt... För vet ni vad jag är värld de bästa i denna värld. Så som du, du eller du har behandlat mig så ska ni nog fan se att jag går fortfarande på mina ben. Tack för mig!


denna måndag

ja, denna dag började med ett besök i lund, som alla andra dagar... dagens uppgift var att man skulle diskutera varför och vilka fördomar de finns idag angående jobb. Övervikt, mer än ett barn, ofta sjuk, muslim eller jude var några exempel. Och förbannad blev jag att de verkligen kan finnas fördomar om att tex om man nu är överviktig och har svårt att tappa i vikt, ska man då dömas för det och inte kunna få ett jobb? HELSJUKT! Men, iallafall så gick det snabbt i lund och när jag kom hem så fika jag med världens bästa moder, bullar och sånt mysigt. Efter vår fika så agera denna tös som byggare, satte ihopa nya utemöbler och de blev så fint!!! :D
 
 
sen blev det en vända till center syd med blibbo, och där blev de inte så mycket hittat :/ menmen så är det ibland. 
 
nu blir det sängen och en pratstund med den där saken :) hihi pussssssssssssss :*
 
 
                                                                                               

the next episode

hellooooo
 
Kan man inte sova så kan man lika bra blogga lite eller hur? :) Sitter här och lyssnar på musik, har haft en bra helg som har bestått av helsingborgsfestivalen fredag-lördag sen idag har jag vart på kalas hos nathalie i lödde. Nu ör det inte långt kvar tills man sitter på planet till värmen, hör riktigt hur den skriker mitt namn höhö.. ska bli så jääävla skönt! I helgen som kommer åker mina päron till gbg, så jag och bror min har huset för oss själva. Mamma och pappa ska hälsa på vår nya familjemedlem som vi får hem i september, Vår lilla nya hund Pelle :) 
 
 
Lite smånínfo har ni fått, nu lägger jag mig och väntar in John blund.. var han nu befinner sig?!? 
 
Natti :*  
 
 
 
 
                                                                                                 

LÖN!

Kom in på mitt rum och fint där på sängkanten ligger ett kuvert, i det här brevet ligger min lönelapp. Öppnar brevet och vågar knappt titta.. men jag är ju illa tvungen så tittar gör jag och tappar hakan i golvet, då menar jag tappar! Fick MER än vad jag trodde så HAPPYFACE delux på evelina :D Kan verkligen göra de jag vill nu så spara och lägga undan ska göras. 
 
 
 
Ikväll har vi firat michelles mamma med lite vin och grillad mat. Jättetrevligt och mysigt :) Och nu är jag hemkommen till mig efterlängtade säng och ska snart lägga mig så jag kommer upp imorgon. Så ett kort men glatt inlägg blev det!
GODNATT :* 
 
                                                                                                   
 
 
 

tatto

vart i vikhög med min kusin idag och badat, SKÖÖÖNT kan jag säga er! det behövdes verkligen. Efter så blev de käk hemma sen stack vi med bror min till lödde och käkade glass, och de satt heller inte fel :)
 
Kollat på tatuering idag oxå, vad jag ska ha. Har äntligen hittat min och den kommer bli så fin. Michelle ska få rita upp den till mig eftersom hon är duktig på handen! 
Nu säger jag gonatt för idag, kort uppdatering men de blev en iallafall :*
 
Så ska den se ut, fast snyggare text såklart :) 
 
                                                                                                

ny vecka, nya händelser

Haft en bra dag, massa händelser och michelle blev så nöjd :) På lördag blir de mer firande, start hemma hos pytt sen fortsättning i helsingborg, ska bli spännande! Vädret var kanon, och flotten var så otroligt mysig att åka med, trodde inte att de skulle vara så trevligt men man vet aldrig förens man testat somsagt. Smörgåstårta bjöds de på, god var den! Brukar inte äta det men denna slank ner gallant, tummen upp. Som avslut på denna trevliga dag blev de fika på gården hos felicia och en massa prat om lördag. Så en nöjd evelina, bra start på veckan, nu är det bara att bita ihop resten av den. 
 
Jag övergår nu till sänglänge och slår på en film, somnar nog ganska snabbt idag känns de som. Huvudet är inte riktigt med överallt, men så är det. Anledningar finns till alls.. 
 
Godnatt 
 
 
 
 
Felicia, Michelle och jag på Flotten, där vi oxå badar fötterna hehe :D 
 
 
                                                                                             

16 Augusti, Kreta

Det närmar sig med storm steg nu till vår semester på kreta, inte alls lång tid kvar nu och de ska bli så himla skönt. Längtar ihjäl mig :D En hel vecka med sol, bad, drinkar, familjen och äventyr, kan de bli bättre? NÄ verkligen inte :) 
 
Två helveckor kvar i lund nu, sen är det bara två dagar i veckan, Skönt! Lönen rullar in på fredag och för den blir de äventyr må ni tro.
 
  • Ska åka på Semester :)
  • Ska få en vända upp till Nathalie :)
  • Liseberg snackas det om :)
  • Tatuering ska de sparas till :)
  • och de tråkigaste av allt... Räkningar BUHU :/ 
 
... så ja, äventyr! 
 
 
Nu ska jag se om jag har någon bra film jag kan glo på tills det är sovedags, upp tidigt i morgon. Först Lund sen blir de födelsedagsfirande för min fina vän Michelle som blir stor kicka, 20 år :) 
 
Natti :*
 
 
 
 
 
                                                                                                
 

Evelina Älskar

 
 
 
 
 
 
DOVE
 
Klart den bästa hårvården! Eftersom jag håller på att expremendera med mitt hår ganska ofta och mycket så har denna sorten hjälpt mig otroligt mycket. Kostar inte alls mycket heller, så många plus i kanten! Så ni som har torrt och skadat hår, TESTA!!! Garanterar att ni inte blir besvikna :) 
 
 
                                                                                         
 
 
 
 
                                             
                                                                                                                                                                                          

Somebody..

Någon jag trodde jag kände.. Nu säger vi Godnatt, falla in i drömmarnas värld, den ända världen där det är verklighet, fast ändå inte. Aja Godnatt


sådärja

facebook rykt! :)
 
 
Folk snokar, ja SNOKAR eller oxå hånas man. Skamligt är va de är! Hälften av befolkningen där är så fruktansvärt äckliga.. Örk! 
 
 
 
 

fundering..

har nog aldrig känt mig såhär ensam som jag gör just nu. känns som det bara är jag som ger och ger och ger.. kanske är de så kanske inte, jag vet inte. Kommer bryta samman när som helst är vad jag känner, men de kvittar ju iofs, eller? feedback tack.. 

sanna ord

 
 

Hiss och Diss

 
Helt klart så hissar jag personer som vet vad ge och ta betyder! Det är inte många som vet innebörden i, speciellt GE.. Utan bara tar. Det är synd att man själv som person ger men inte får nått tillbaka för att man vill sina nära och kära väl. Jag är själv den som ger och får tacksamma meningar tillbaka och de räcker för mig. Behöver inte vara att man bjuder tillbaka på tillexempel mat eller dylikt, heller inte att man får pengar tillbaka om man lånat. Ett tack räcker för mig! 

ny design..

Ser ni min superduper fina nya design på min blogg. Min fina vän Sandra fråga mig igår om hon fick pilla med den och ja klart att hon får det! Jag kan absolut ingenting om hur man fixa det så tur att jag har henne :) Tackar jag för snäckan <3
 
Denne pingla träffar jag även i veckan, och de ska bli så roligt att se henne igen! Längtar <3
 
 
 
 
 
 

falling in love

 
 
Så var denna dagen slut, ny imorgon. Först lund sen får vi se va dagen bjuder på, fint väder hade inte vart fel så man kan bada lite o få lite färg :( kort uppdatering idag, men de blev en iallafall. Godnatt :*
 
 
om jag nu faller för dig, tar du imot mig då?
 
 
 
 

on the road mot Halmstad

Ja ikväll stack vi upp till halmstad, stor bilträff men när de väll skulle dra igång så kom farbror blå.. så alla drog ner till helsingborg istället och där blev de drag fram tills farbror blå kom dit där oxå.. så ja en vända till halmstad och helsingborg en lördag kväll var ju inte helt fel. Tur var att man hade trevligt sällskap med sig! :)
Nu ska jag släcka för idag, ibland ångrar man att man gjort, känt och sagt vissa saker men de är väll så livet är, just för att man ska lära sig, jag vet inte. Man kan inte mer än att försöka men enligt vissa så räcker det inte till för dom. Turen är ju då att dom som accepterar en för ens fel och brister står kvar! Aja nog pratat för idag, bilder kommer imorgon från kvällens händelser oxå så att.. nä godnatt! 
 
 

friday

Min fredag
 
Dagen började med att jag gick upp, satte mig i soffan och käkade frukost till Våra Bästa År, ett av favorit programmen såklart! Efter där så tog ja på mig och stack till Felicia för att hämta min plånbok, vi snacka lite och tog några cigg till det. Sen var de bara för mig att bege mig ner till AF som alltid är så väldigt roligt *ironi*, fast de kanske alla förstod höhö.. och där pratade jag med en tanta om att jag vill ha ledighet och varför jag inte kan gå här på jobbklubb istället för att fara in till lund.. tänk om man inte hade haft sommarkortet nu, då hade man fått betala varje dag fram och tillbaka.. men nä så långt tänker dom inte. I varje fall så berättade jag oxå att jag och en helt ny folkgrupp där jag inte känner någon funkar inte! Verkligen funkar inte.. jag får panik och börjar kallsvettas som en gris. Frågade då om de gick att lösa men eftersom dom inte har nånting under sommaren här så blev de ingen lösning. Och de roligaste av allt, de "bästa" på hela dagen var att man måste ha INTYG på att man får sån här panik, så jag måste altså gå till en läkare eller psykolog för att bli trodd.. Så Sjukt!   Jag vet att det inte är bara jag som är så, men nu pratar jag bara för mig själv och det är verkligen rena mardrömmen för mig. Men på måndag ska jag in där vid 9, då tänker jag prata med min såkallade handläggare och säga som de är. Det får mig att må dåligt att de är så, och kämpat för att övervinna den rädslan har jag gjort sedan första dagen i skolan, vilket är 14 år. 
 
Men iallafall, imorgon händer det roliga saker :D Ska med min broder upp till halmstad på bilträff, blibbo följer med mig så ensam blir jag inte med daniel och vem han nu tar med sig :) JAG SOM ÄLSKAR BILAR! Gulligt att min bror tänkte på mig där faktiskt, händer ju inte så ofta haha! Skämt o sido mina vänner.. nu ska jag faktiskt bädda ner mig så jag kommer upp imorgon innan mamma och pappa åker till Göteborg, och vad dom ska göra där får ni veta senare ;) 
 
 
Go'natt homeis :*
 
 
 
 
... bilden bjuder jag på hihi

cykeltur

Mat i magen, wookade grönsaker och knäckebröd till det, satt fint! Har vart i lund idag, ska vara det nu varje dag i 6 veckor.. Jippy! Eller inte.. tydligen nån jobbklubb. Efter där så var jag och hälsade på mamma på hennes jobb, käkade lunch med henne och så. Åkte hem vid 13.40 ungefär och på stationen mötte Sacha upp mig, satt och prata lite kusinsnack sen for vi upp till Pytte och Michelle där vi spelade spel och snacka skit :) Nu om en stund ska vi ta våra hojjar och cykla ut till Lödde och få vår dagliga motion! 
 
Vi hörs sen! 
 
 
 
 
 
.. Bild tagen hos mamma :) Söt jag är! 

<3

 
 
 
Du är så otroligt fin! <3

drömmarnas värld

Varför får jag inte vara en del av dig när du är det för mig. Jag tänker inte ta ansvaret på mig för att det ska bli bra denna gång. Det är inte bara jag jag jag som ska, även jag vill ha lite respons tillbaka. Kanske är det så att jag inte får det och blir tagen förgivet, eller så har jag fel. Jag vet inte.. och jag kommer nog aldrig få svar på det heller.

Det är mycket som snurrar i skallen Igen, och ja, snart så kommer någonting säga ifrån att jag får börja skita i allt annat och börja tänka på mig själv för detta går inte. Hur mycket man än försöker så finns de inget som bli så som andra vill ha det. Somsagt kanske är det så eller så är det fel och bara en känsla som styr just nu.
Iallafall, lördag idag eller det var lördag, vart hemma hos lille och chillat bara. Krampen i magen försvann efter jag slutade dricka så den där alkoholen verkar inte alls poppis längre. Det är ju ingenting man behöver egentligen men nångång kan de va gott och lite roligt att festa till det. Kolla upp det låter som en bra sak kanske?! Nu ska jag iallafall lägga mig och sova, ny dag i morgon med nya händelser, slutet på detta kapitlet. Får se vad de bjuder på, nått bra kan man hoppas!
Godnatt




RSS 2.0