haj haj haj haj

Torsdag idag, tror jag? har varit vilse på dagar o tid nu så de är skrämmande.. men ja hej iallafall :) Min dag har vart lång, först i morse så var de möte på banken, lite information om allt angående pengar som kan vara bra o veta i framtiden. Efter där så va de jobb som gällde, stack inom lille och snacka lite först sen mot dagiset. 11.30 till 16.15 jobbade jag idag och de va såå roligt att få komma tillbaka dit och känna sig behövd :) imorgon blir det först arbetsförmedlingen för att lämna in papper och så, o då undrar ni säkert va för papper? Jag har jobb, eller praktik till en början som startar nästa onsdag så jag är ööööööööverlycklig må ni tro, få komma ut och göra nått man vekligen tycker om!
Vi ska även handla hem saker till lördag imorgon, firar min 20 årsdag med släkten då så de är bara att ladda upp igen haha.. det ska bli trevligt :)
Nu väntar chips och skilda världar, så godnatt mina vänner :*

original är bäst

jag har dom där fina läpparna. jag har den där söta näsan. jag rör mig på ett sätt som du aldrig kommer kunna. mina blickar önskar du att du kunde ge. mitt tänkande försöker du härma. hur jag pratar försöker du printa in i skallen på dig själv. men är det lönt? nä de är det inte för de finns inte en chans i världen att du kan bli som jag, gå som jag, se ut som jag! Varför ska du ändra på dig när du är originalet på nått som aldrig kommer kunna bli två. Varför ska du ändra på någon så unikt som dig själv för att andra påstår att du inte har de eller att du kanske är mindre, bredare, större? Vi är skapta för att vara som vi är och för att de finns bara en utav dig. älska dig själv för den du är och inte för att andra försöker ändra dig. vi alla är så mycket olika men oxå är vi vackra precis som vi är.

Du är originalet på nått som aldrig kommer kunna bli två









förbannad, arg, sårad, ledsen...

vissa är så måna om att man ska stå upp för det man tycker och tänker och vara ärlig, men inte fan gör dom de själv. utan då väljer dom att gå bakvägen istället och snacka skit om en till en annan som sen för de vidare och som till slut kommer fram till den de handlar om? är man ärlig då, står man för vad mab tycker då? Nä inte för fem öre..

födelsedag, 20 år

Min dag har varit underbar, mysig och lugn. Umgåtts med mamma och pappa en hel dag sen till middagen kom farmor :) Fick en helt ny säng, 120 stor och jättemysig :D fick även pengar av farmor och farfar, så imorgon ska de handlas och så inför lördag. Jag är helnöjd med dagen och den blev som jag trodde. nu ligger jag i min sköna säng och försöker hitta musik till lördag, då de firas med mina underbara vänner :) lmot kvällskvisten så blev det en låång promenad med michelle, vi vandrade en hel timme så stolt är man nu. Tack till alla som gratulerat mig idag, jätte tacksam och glad! Nu avslutar jag denna dag med film och mys, imorgon väntar möte på möte sen äventyr med mamma och min kusin. tack för idag!
Stora sängen :)
ser ni felet haha ?
långpromenaden med michelle :)
kävlinge ån :)

1 dag..

Idag har jag vart nere hos jenny och dom och bakat kanelbullar, och vi lyckades, dom blev smarriga :) sen när klockan var kvart i fem ungefär gick jag och mötte upp mamma så vi hade följe hem, sen stack vi ner och handla. En hårfärg fick hänga med hem så imorgon ska jag exprimentera igen :D det blir min favoritfärg så jag är lycklig. Mot kvällskvisten så drog jag fram mina gamla handbollsskor och invigde dom igen för att gå ut och gå en långrunda med angelica som tog stopp hos kusinen för att snacka lite om lördag och så sen därefter så vandrade vi hem igen :) Imorgon blir crosstrainer och andra övningar. Hade faktiskt glömt att det var kul och träna om man har ett mål man vill uppnå, jag är stolt över mig själv!
Imorgon så ska de då tränas igen, sen färga håret och en storstädning behövs oxå om jag tittar runt i rummet, så det står på schemat! Nu är jag trött så bäddar ner mig och njuter av ännu en bra dag. Min födelsedag närmar sig nu allt mer med bara en dag kvar, pirrar i magen när jag tänker på det :D Så på onsdag blir det en heldag med mamma och pappa. Dom har nått lurigt på gång om min magkänsla har rätt vilket den brukar ha haha..
vi får se vad som händer :)
Nu säger jag tack för idag, vi hörs i morgon mina vänner :*

3 dagar..

då var denna helgen över.. det går snabbt som bara den. 3 dagar kvar tills min 20 årsdag och 6 dagar kvar tills de smäller! :)
I fredags så var jag med angelica alex och feffe i ystad och kollade på fina bilar, måååånga mustanger :D hihi!
Igår tränade jag för andra gången, motstånd men de går. Var även hos angelica en stund, sen cyklade jag till min kusin och fick träffa min lille böffe, mysigt värre och idag har jag bara tagit det lugnt och nu är hos angelica och socialiserar mig lite med trevligt sällskap! Imorgon börjar en ny vecka och även en speciell sådan :D längtar gör jag så de heter duga :)
sammanfattning på min helg, en lugn sådan och de är skönt ibland, måste ju ladda upp till den som kommer haha, då det involverar sprit och en massa dans :)
Vi hörs :*

träningsdag 1

hallå alla godingar!
Tränat för första gången idag på 6 år ungefär, ja visst där var motstånd men de gick och jag gav inte upp! Duktigt och en riktigt stolt tjej är jag :)
Cyklade ungefär 10 minuter på vår crosstrainer och gjorde 60 situps cirka. Efter där så stack jag ut och gick en runda och de var så skönt. känner verkligen att jag kommer klara detta och är riktigt motiverad att nå mitt mål!
Somsagt stolt är jag över mig själv!
Nu vankas det film och jag hör att min säng kallar så jag kryper ner där och myser, ska upp 8 imorgon för att gå på möte på arbetsförmedlingen, Jippy! eller... nä inte direkt :P
Vi hörs mina vänner :*

träning

På torsdag börjar jag med träning :) Minst 15 kg ska bort tills semestern i augusti!
Wish me good luck :)

sunday

"det är svårt att kämpa emot något man verkligen vill ha"

Varit ute i trädgården idag med mamma, klippt ner träd och buskar, kände mig som en riktig trädgårdskvinna haha. Efter fick de bli en runda med hunden så han fick göra sina behov, och när jag kom in så diska jag och plocka undan lite på rummet. Snart kommer min moster och henne gubbe och hämtar mig och vidare där efter till Sacha och min "lilla" böffeman :) lite planering till min 20års fest ska fixat och så.
Så denna kväll består av två av dom bästa och bara allmänt mys :)
Glömde fresten säga att mamma och pappa har bokat resa till kreta, igen! Den 16 augusti och en vecka framåt. De får vi se hur de blir med det om jag ska med eller inte. Börjar oxå träna på torsdag med mamma så lite slimmad ska man allt bli hehe ;)
Nu off to Sasse!

fredag

hello alla där ute :)

idag är det fredag och den har bestått av tvättning och städning. Nu på kvällskvisten så blir det lite dricka hemma hos angelica med trevligt sällskap :) myspys!
"våra drömmar idag, bygger våra liv imorgon"


Vi hörs sen mina vänner :)

pirr

livets ljusa stunder, glöm aldrig dom.
jag har en just nu, och det bara sprudlar med glädje i kroppen.
kanske för att de är fredag imorgon, eller kanske för att jag snart fyller år.
det är min hemlighet :)


Min dag har bestått av ett besök hos Jenny, hjälpte henne att tvätta sex maskiner tvätt hehe , sen bjöd hon på mat :) Köttbullar, potatismos och gräddsås, MUMS!
När jag kom hem så börjar jag plocka lite på rummet, så nu är det mysigt och rent igen haha, har lite kvar men de får jag ta i morgon. Nu sitter jag i sängen och ska snart krypa ner under täcket och mysa med film och få ha denna glädjen i kroppen! underbart när såna stunden tittar förbi, då mår man verkligen som bäst.







.. Ser det inte mysigt ut? hihi där ska jag krypa ner nu :) Puss

Detta var droppen ..

Varför ska jag drabbas för att du inte mår bra? Jag vet att jag inte är som du vill att jag ska vara, men kränk fan inte mig för det. Detta var droppen ska du veta och nu är det sista sekunden jag bor under ditt tak. Dina blickar, ditt klagande, fattar du inte att jag mår piss pga av dig? Fan ta detta asså...


snesteg

jag önskar bara att jag kan få le av lycka någongång. jag är inte lycklig, jag mår inte bra. det går inte en dag utan att jag släpper tårar. alla dessa små små saker har blivit mils långa i min värld och de finns inte en chans i världen att dom fösvinner. dom gömmer sig och dyker alltid upp mer eller mindre även om jag sysselsätter mig. jag har ingen lust eller ork till någonting längre. varje kväll när man går och lägger sig tänker man på hur nästa dag kommer bli, ska man behöva ta skit för att man ropar på hjälp? jag orkar inte mer. jag gav upp för längesen..

tisdag

nittlott nummer 1080082 ungefär.

I give up

Inte första gången, och heller inte sista. Jag ger upp..


kom hit igen..

om jag fått en chans, skulle jag funnits för dig, jag gråter för du lämnade mig. kom hit igen, du var min ängel. jag drömmer om dig på kvällen. minnena dom hägrar och jag minns dom som det var igår. jag fick aldrig ta ett riktigt faväl. tårarna kommer när jag saknar dig på kvällen..
farväl min dröm










vi ses på andra sidan <3



page!

"den dagen mitt liv är slut, den dagen kommer jag sluta älska dig"


Idag har jag städat undan efter igår och sånt smått, träffat mitt hjärta och vart hemma hos angelica och dom. en mysig söndag helt enkelt :) Nu ligger jag och kollar på bilder sedan jag hade min page, saknar den verkligen så imorgon ska jag ner och klippa rätt håret igen :D kommer bli superfint! sen på eftermiddagen så ska jag iväg och passa min buse, kusinens hund och bråka lite med honom, underbart!

18

Idag är det exakt 18 dagar kvar tills jag fyller 20. Kan inte fatta var tiden tagit vägen. Den får gärna stanna nu så är man ung resten av livet :) nu ska jag fortsätta kolla film med hjärtat mitt! :) hörs sen :*


Idag :)

Idag blir de söndagsmys på hög nivå med mitt hjärta! Ska bli underbart :)


RSS 2.0