Lördag..

Denna ångest!
Aja, det går väll över..


jag tänker vara din styrka

Jag tog in dig i mitt liv med öppna armar och tänker hålla hårt i dig tills mitt liv är genom. Det har jag lovat och det tänker jag hålla. Jag vet att denna dagen inte kommer försvinna, lika så du. Jag kommer älska dig förevigt, i en livlängd du aldrig kommer glömmas. Jag ger dig mitt ord. Jag tänker vara din styrka, när du behöver det och hålla din tro uppe. Jag kommer stå här hela tiden, bredvid dig. Du har givit mig så mycket som jag verkligen är tacksam för. Ett hopp, en tro, en självkänsla som jag aldrig trodde jag skulle få. Jag är dig evigt tacksam! <3

..

Varför kan man inte äta kakan och samtidigt ha den kvar?

Hatar det...


pang..

jag lägger mig ner, känner hur alla känslor och tankar smyger sig fram upp i huvudet, och bara PANG. tårar sprutar från ögonen, huvudet värker och man bara vill glida ner under jorden och aldrig mer komma upp. ligger här mållös och bara känner hur tår efter tår glider sakta ner över kinden

godnatt

"utan dig, hade jag inte klarat en enda sekund. du har satt dig långt in i mig och där kommer du stanna förevigt. det finns inte en chans att jag vill bli av med dig, aldrig någonsin. du är för värdefull för att bara lägga på hyllan. oavsett vad så kommer alltid jag att hålla hårt i denna pusselbit"


Godnatt

hur det än känns.

Jag blickar framåt med en blick som blinkar utan någon glädje, men jag känner inombords att ingenting har vart förgäves. För det spelar ingen roll vad som än händer för jag vet att jag lär mig av det som händer till en annan dag. Så jag stannar kvar och krigar kommer aldrig att besegras, kommer aldrig att ge upp mitt liv, det har jag fått för att leva. Kommer stanna här för jag vet att det är värt det. Stunden kommer komma då det hela kommer till ett slut. Då jag är i tusen bitar men då starkare än nu. Jag tror att allting har en mening, vill se meningen i allt. Men ofta är det svårt som nu då allting känns så kallt, men jag kämpar. För det är mitt enda val.



Jag står i tunneln tittar fram och ser att ljuset leder mig. Det ger mig styrka att fortsätta och berätta för dig. Ingenting kommer bli bättre av att deppa ihop. Tar hellre tag i saken, krigar och gör sak av mitt rop. Jag
tittar bak jag tittar fram och vet nu vart jag ska gå. Jag följer ljuset nu istället för att bara se på. Jag hoppas, Att tiden läker såren. Dagen kommer komma då man blir nåt annat än man var, och jag är redo för det steget som jag vet jag måste ta. Har du varit där jag är så vet du vart jag nu står. Det kanske är så man får vad man ger och ger vad man får. Det jag vill säga är att hur svart det hela verkar, blir det ändå gryning efter natt.
Så jag väntar och gör mig vän med sorgen.



Jag orkar inte mer nu får det vara slut. Jag knyter mina händer tittar upp så svara nu, säg ska det va såhär e detta meningen. Allt jag vill är att i spegeln kunna se mig le igen och jag vet att om jag bara fortsätter kämpa
fortsätter att hålla blicken uppåt så e jag på rätt väg mot dit jag vill nå.
Där ingenting har vart förgäves när ens liv varit'svårt och jag måste nu blicka framåt hålla hoppet vid liv.
För ljuset är det som leder en när man bottnar i skit, men jag vill kunna spola förbi stunder som denna.
Det är för såna här tillfällen jag vill kunna blunda för jämnan och det som jag nu vill säga till dig är att, försök inte gömma dig för verkligheten hinner ifatt. Du vinner i takt med att du lär dig och går vidare och inser att framtiden erbjuder nåt finare.


jag visste aldrig...

När jag först såg dig visste jag att det var någonting inom dig, något jag aldrig trodde jag skulle hitta. Jag ser på dig att du tittar på mig. Nu vet jag varför dom säger att det bästa är gratis. Jag ska älska dig för du är så bra.
Men hur kan du ha ändrat min värld, när du inte vem jag är nästan. Jag är annurlunda, du har hjälpt mig att växa. Du kom in i mitt liv som en ängel skickad från ovan. När jag förlorat allt hopp, reste du mig upp igen. Ingenting betyder så mycket som detta, ingenting i denna världen jämföras med dig. Du är och kommer alltid att vara i mina tankar. Jag visste aldrig att jag kunde känna varje ögonblick, varje andetag jag tar.




Hur du ändra min värld kommer du aldrig få veta, jag är annurlunda nu. Du har hjälp mig att växa, tack.

dream

"i min värld är allting en dröm"

varför?

Why?

Ibland undrar jag varför jag ens existerar. Allting blir ju bara helt jävla fel...


Not you, not me. It's us.

Hello :)

Sitter hemma hos Jenny och dom nu med trevliga människor. Fikar och myser med skratt och prat. Ikväll ska jag hem till kusinen och käka pizza, plus att jag delar säng med dom haha.

"döm inte mig förens du gått i mina fotspår. Det vill säga, gjort mina misstag, gått mina vägar, varit med om mina minnen och helt enkelt levt mitt liv fram tills idag"


No one like you

Fredag idag mina vänner :)

Idag så har jag varit med Jenny i lödde, blev en liten tur dit :) en tröja och lite smått och gått följde med denna tjejen hem, nöjd! Nu på kvällskvisten så är jag och Sara hemma hos henne och Kim, blir en liten myskväll. Imorgon ska man hit på förmiddagen, och träffa massa trevligt folk :) det gillar jag!
På kvällen ska jag hem till min kusin, blir eventuellt att jag sover där med henne och ozzy, mys!
Vi hörs i morgon homies :*


halloj

let me lick you up and down until you say stop
let me play with you body baby, make you real hot
let me do all the things you want me to do
Cause tonight baby, I wanna get freaky with you!


Halloj allesammans :)
haft en bra dag, som började med att träffa Nathalie på en fika nere i byn. Vi planerade även våran resa till göteborg som kommer att ske i april, veckan efter jag har fyllt år :D så de blir lite firande för mig där uppe!
sen begav jag mig hem till Jennys place, käkade middag där och sånt mysigt! haha... lite roligt ändå att jag och angelica fick motion för ett år framåt. Det var så att hundarna ville ut på äventyr så här på kvällskvisten.. så ja, vi fick mer eller mindre sprungit av oss några gram hehe :)
Nu blir det nog lite film, i morgon ska jag med Jenny till center syd en sväng och kolla om det finns nått som kallar på mig till en billig peng.
PUSS









ghetto

jag är mannen som kommer kämpa för ditt hjärta och
jag ska vara hjälten du drömmer om
vi kommer att leva för evigt
tillsammans
allt vi gjorde för denna ghetto love





bara du

det jag gör idag, är ett minne imorgon. det jag gjorde igår är ett förflutet idag. det som händer nästa vecka är framtid.

jag blickar bakåt och ser på allt positivt men samtidigt negativt och säger tack. för det som hände då, har gjort mig till den jag är idag. hur jag tänker, resonerar, framför saker och lever. en människa felar, det gör vi alla! huvudsaken är att man lär sig och tar tag i felet och bättrar på det och tänker ett steg längre nästa gång. våga möta dina problem, för dom kommer aldrig komma till dig och säga att nu jävlar evelina nu har vi saker och massa problem att lösa. dom ligger där som saker på en hylla och skräpar, dom blir större, tjockare, längre. det är bara DU som kan förstå, veta vad dina problem handlar om, och hitta en lösning, ingen annan. det enda andra kan hjälpa dig med är att ge råd, tips, exempel men ALDRIG hur du ska lösa det. det är bara du själv som vet!



Angel

För många år sedan så kom denna varelsen in i mitt liv. Och jag tänkte "wow, ja en nu spännande människa man kan lära känna och kanske knyta starka band med". Jag var 16 och hon var 14, vi var småskitar helt enkelt, men de gjorde ingenting eftersom jag fastna för denna här tjejen så fort. För att hon var sig själv och stod upp för saker som var rätt och fel. Vi blev mer och mer tajta genom tiden och jag hade hittat en bästa vän, som jag hade roligt med, kunde lita på, skrattade med hela tiden, vi hade vårt schema haha, och hon vet mycket väl vad jag pratar om ;)
Efter en tid vi hade vart tillsammans, så hände det saker som inte fick hända. jag var dum och kom på de i efterhand då jag hade förlorat henne. jag ångrar mig stort, än idag att just den saken hände men jag fick ju ta mitt straff. Men Ännu bättre blev det nu för ett tag sedan, då vi fann varandra igen, det var stelt i början men inte så konstigt när vår vännskap fick det slut den fick. Vi började umgås mer och mer, byggde upp vår vännskap på nytt och nu idag är vi minst lika tajta som då. Jag är fruktansvärt glad för att detta hände, för under dom 2-3 åren vi var i från varandra så sakna jag det hela tiden. Jag värdesätter henne högt och har inte och kommer aldrig ha en tanke på att förlora henne igen. Det är något jag verkligen lärt mig. Jag pratar givetvis om Sara, min älskade fina underbara vän Sara! Henne ska man vara rädd och det är jag, verkligen!
Jag älskar dig <3

sorry

förlåt mig för min dåliga uppdatering mina älskade vänner, men det har varit en hemsk helg rent ut sagt!
Kan ju börja med att hela förra veckan var jag ju mega förkyld med en jävligt jobbig hosta fram tills torsdag sen lugna det ner sig. MEN i fredags så var jag på af och de gick bra och allt flöt på under dagen, mådde bra förutom näsan då som fortfarande var lite snuvig, fram tills på kvällen... herregud. Jag blev fruktansvärt magsjuk, spydde och hade mig hela natten, och jag förstod verkligen inte var de kom ifrån. Det bara dök upp på kvällskvisten, en illamående känsla och lite smått yr. Mådde verkligen skit! Och jag som hade planer i helgen, ja dom fick jag avboka.
Skulle träffa Natha i lördags för vi skulle planera vår resa och sånt mys, och på söndagen fyllde Sara år så vi skulle bowla och sånt trevligt men ack nä, evelina fick ligga hemma och fortsätta vara sjuk. TUMMEN UPP, eller inte!
I veckan hoppas jag verkligen att jag kan komma ut till mina vänner igen och må bra till 100%, annars vet jag inte vad jag gör. Gud nåde någon om jag kommer ut i allmänheten och bli sjuk igen! 

Sen har jag faktiskt två glada nyheter att dela med mig av så inte bara negativt i detta inlägg blir det.
1. fått vikarieanställning eller vad man ska kalla det på en förskola här i kävlinge då jag lblir inringd om dom behöver personal. vilket oxå kan leda till större tjänster sen förhoppningsvis :)
2. Jag har varit rokfri i 3 dagar, och tanken är ju att förbli det nu resten av livet! mina pengar kan gå till annat, synd bara man kommit på det nu!
men ja lite info om förra veckan, inte rolig kanske men ja nu vet ni, hehe :) .. Nu blir de filmtajm som vanligt!
CIAO

Mina åsikter

Hej igen.. Kom på lite saker som jag ville diskutera lite och se vad ni har att säga!

1. Man får skit i huvudet om att man inte hör av sig, att man inte har tid längre, men personen i säg gör/är likadant själv? Man bara va... Dubbelmoral?

Evelinas åsikt: jag vet att jag gjort så innan, men har stått för det och lärt mig att "höra av sig" ligger i ansvaret hos två individer. Hör jag inte av så vill jag inte, that's it!

2. Du märker att en person ljuger för dig, och personen i säg märker oxå att du har kommer på han/hon? Hur gör du? Säger du ifrån eller skrattar du bara och skiter i vilket?

Evelinas åsikt: jag märker lätt att folk ljuger, jag har oxå ljugit men oxå tagit mina straff och där efter lärt mig. Men är det bagatell lögner så skrattar jag bara, men är det riktigt grova så håller jag inte tyst!

Nu kommer jag inte på mer saker men kom gärna med förslag om du vill höra min version av saker och ting :)


Yes

Äntligen är jag nått sånär på benen igen! Ska bli så otroligt skönt att kunna göra saker och träffa mina vänner! Jag är inte den som bara sitter hemma och glor om jag då inte är sjuk haha vilket jag har vart dessa dagarna!

Pappa fyller år idag, 50 hela år, grattis på dig <3 .. Dom har vart i Danmark och firat lite och jag och farmor har lekt hemma hos henne :)
Har oxå beställt kläder idag eller ja mamma ska göra de till mig imorgon på jobb så hoppas jag får som inom en snarast tid! Har oxå snackat med Blibben idag, och vi har planerat att Göteborg är vår stad en helg nu oxå inom snarast tid, det kan vi behöva :)

Det var lite om dagens händelser, återkommer såklart med mer info :)

Puss


Sjuker

Jahapp.. Nu är man sjuker, förkyld och en jävla hosta igen... Orkar inte! Men ska bannemej vara frisk tills helgen för då ska vi först fira pappa lite på lördag sen fira Sara på söndag :)

Onsdag fyller pappa 50 och söndag fyller Sara 18 :) så ståhej ska de allt bli!

Nu ska jag kolla tv och fortsätta äta mitt godis, får kurera mig med nått annat förutom nässpray och sånt..


out off this hell

nu känner jag bara för att packa mina saker och gå ut från detta helvetet. känna frihet och kunna göra vad jag vill. men där är alltid nått som får mig att stanna kvar, jag kan inte bara komma på vad....

lördag

det är nu man kommer hem och är så in i helvetes festsugen.. damn!
Jag har haft en bra lördag, en lugn sådan. skulle egentligen till helsingborg men det blev inget med det tyvärr, tur det kommer fler tillfälle!
så istället för hbg så umgick jag med angelica, och kollade på melodifestivalen, eller ja röstningen och helt klart så vann den bästa låten :D nu ska vi bara ta hem det i eurovision oxå! Nu mot kvällskvisten så stack vi till lund och käkade glass och sånt mysigt :)
och nu är jag hemma igen i min efterlängtade säng och ska se om jag kan hitta en bra film som jag kan somna till :)
Så natti natti på er där ute :*

Love

Det finaste i mitt liv!


Tja tja bloggen :)

Haft en lugn fredag med trevligt sällskap och en liten stund där jag fick träffa min fina skatt! Nu ligger jag bara i soffan och kollar nån film, thriller ska de vara men de vettefan om man kan kalla det. Imorgon blir det Helsingborg, äntligen få komma igång med mitt lilla intresse för bilar även om jag inte kan så mycket haha! nu säger jag tack och hej, hörs imorgon :)


Du <3

Gammal kärlek rostar aldrig!


hej bloggvärlden

jag valde att ta bort min förra blogg på grund av att jag hade inte suget till att blogga mer.. men nu har jag fått tillbaka det så ja börjar om från början helt enkelt :)
jag kan ju börja med att berätta att jag är väldigt glad, men varför får ni inte veta än, taskig? nä det är en hemlis för tillfället :) men ja, glad är jag verkligen!
.. detta är bara ett förberedande inlägg, men jag lovar att ni ska få följa mitt liv, i text! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0