redie or blondie

Rött?
eller blond?




Har lite beslutsångest här.. rött eller blondt hår? Hjälp...

My star



Om en dag så kommer du hem till mig igen. jag saknar dig så fruktansvärt även om du bara vart borta en vecka.. Jag älskar dig min stjärna! <3

Ingenting

Gråta sig till sömns, förtvivlad och helt förkrossad. Jag orkar inte mer, trodde jag var stark men hade fel..


När du kä...

När du känner dig som mest i vägen och bara vill sjunka under jorden.. Vad gör du då? Vad ska man göra? Vad kan man göra? .. Ligger här och bollar mellan alla tankar och kommer inte fram till något. Jo, att man är en liten liten liten prick som folk tror man kan behandla hur som helst. Tror att man är dum i huvudet och inte ser. Men jag ser, jag ser mer än du tror. Varför går de inte att bara dra och glömma? Nä för du kommer tillbaka till det någon gång, och letar du inte upp problemen så letar dom rätt på dig!


en miljon tårar

varför tas allting som man älskar mest av allt ifrån en?
Nu har du det bra min älskade lilla prins men det är tomt utan dig. Dina utbrott, våra mysiga stunder, alla skratt du har gett en, när du bäddar ner dig i mamma och pappa säng. Alla minnen kommer leva kvar, du kommer leva kvar inom oss. Vi fick ha dig i 5,5 år, du skulle bli 8 i augusti... Vi hade hoppas på att få ha dig några år till även om du skullat lämna oss någongång. Idag fick du ta dina sista andetag mitt hjärta, sorligt och olyckligt slut. Saknar dig så det gör ont killen..
vila i frid mitt hjärta <3

på tal om..

Du kommer aldrig kunna sänka mig, bara så du vet! jag kommer stå som vinnare och kolla ner på dig och be dig kyssa mig i röven när du ändå står bakom ryggen och snackar en massa bullshit!
Go'natt..

städning..

halloj!
Städat, dammat, dammsugit och möblerat om på rummet har skett idag :) nöjd och fint blev det! Vid två kommer sara till mig och då blir de bakning och sånt trevligt. Ikväll blir antagligen helsingborg, streetrace som jag har längtat efter. Har inte vart där sedan förra sommaren så dax att komma dit är det allt. Nu sitter jag och har precis målat mina naglar rosa, snart hoppa in i duschen och bli ren jag oxå, inte bara rummet som har den turen hehe :P och efter där så ska jag ta hunden på en runda så han får göra sitt. Mamma är i trädgården och håller på i rabatterna, duktig mamma! :)



Nä vi får höras senare mina vänner :*








.. Gjorde fler slingor igår, syns inte så bra men, steg två mot ljusare hår :)

best friend

I Wouldn't change a thing.
kan du tänka dig att du har det finaste i ditt liv, som får dig att skratta och gråta på samma gång på grund av glädje. något som du aldrig vill bli av med men som du ändå är så rädd att förlora. det dyrbaraste som någonsin har funnits. för mig är du guld och inte silver. för mig är du något fantastiskt som jag älskar och värdesätter så högt dit någon annan aldrig kan komma. skulle jag mista dig så vettefan.. utan dig är jag inget. du lyfter mig till en nivå som gör att jag tindrar.
Jag älskar dig Nathalie Gernberg mer än vad ord kan beskriva <3

drama

bara för att du är rädd för dina egna handlingar och inte kan stå för det du felar så kasta inte över skiten på mig. jag kan ta hand om mitt eget och vet att jag gör det jävligt bra till skillnad från dig, jag står upp och säger precis som det är medans du hittar på och får dig själv att tro på att det är sant. men så funkar det inte i min värd, där är det mina ord som stämmer och ingen annans. ingen kan någonsin säga till mig vad jag ska göra eller inte göra, mitt liv, mina beslut och mina handlingar.

idioter..

kom inte och säg att det är jag som snackar så in i helvetes mycket skit när NI pratar om mig till andra människor som inte ens vet vem jag är. förhelvete väx upp och skaffa er ett riktigt liv.. bara för att du inte kan styra dina känslor och är villig att lämna det du har för en annan så kasta fan inte skiten på mig för att du själv inte kan ta dig ur den. ni vet inte ett enda jävla skit kan jag säga, osäkra på er själv är vad de handlar om.
jag kommer vinna, de är en sak ni får leva med.. eller vänta, jag har redan vunnit.

loove

Just när du tror, går hoppet förlorat. Att ge upp är allt du har. Vitt blir svart, ditt självförtroende spricker och det tycks inte ha någon återvändo. Ibland finns det ingen uppenbar förklaring när det heligaste hjärtat bara kan slå dom starkaste slagen.
Det är då man kan bygga en bro av ljus och det är när man inte ger upp mot kampen. När kärleken blir svart på vitt, när ensamheten försvinner och därför måste du vara stark idag. Ändast kärlek kan bygga oss en bro av ljus.
När dina fötter är gjorda av sten och du är övertygad om att du är ensam. Det är då du tittar på stjärnorna istället för att blicka mot mörkret. Du hittar ditt hjärta och skiner som solen själv. Låt inte din ilska få dig att känna dig förlorad. Djupa andetag, tappa inte tron. Glöm aldrig att kärleken är heligast.

ingen annan.

ingen annan mer än jag vet vad jag känner, hur jag vill ha det, hur mitt liv ska vara och se ut, vilka val jag ska göra eller vilken väg jag ska vandra. kom inte och säg till mig vad som är rätt och fel, för mina rätt och fel är inte samma som dina. du tycker en sak medans jag tycker en helt annan. mina val är något du ska ta och skita i, bokstavligen. de finns inget värre än när någon annan säger att personen i säg vet mer än vad jag själv vet, OM NÅGONTING dom inte har en aning om. jag hade förstått om dom hade kunnat ta sig in i huvudet på mig men de kan dom inte. JAG vet hur allting är och ingen annan vet i närheten lika mycket som jag gör.

Tisdag

När man står på fötterna och inte vet vad man ska göra så snurrar huvudet tio tusen varv snabbare runt jorden en något annat. Det kan bli så bra men samtidigt så fel...


ego..


ser lagom arg ut, men älskar bilden!





.. sola, bada, steka, leva livet och jag längtar tills dom dagarna kommer!





en bild säger mer än tusen ord!




saknar mitt hår...





Evelina Louise Ulrika Andersson

bland kan jag..

klockan tickar, tiden går, dagarna springer, och veckorna försvinner en efter en. jag växer, förändras och blir mognare för var dag som går. mitt tänkande ändras och sättet jag talar på blir mer intensivt och mer intressant på ett sätt som många andra önskar att dom oxå kunnat gjort. mina ord, mina meningar och mina kapitel är texter som jag står för, menar och är helt rakt igenom ärlig med. jag är född till att göra såhär och det är något jag aldrig kommar ändra på. behandlar någon mig illa, så får dom se på samma medicin tillbaka. står jag för något jag vet om att jag gjort fel, så vill jag att du står för något som du gör fel. annars kan de lika bra bara läggas på hyllan och vi båda går vidare. falska ord och handlingar i mitt liv, är lika med vänd om och jag säger hej då. du förtjänar inget hos mig om du en gång ljugit men aldrig bevisar det utan bara låtsas och lever ditt liv som vanligt.
"var noga med dina meningar, för den personen bredvid har en viss förmåga att kunna ändra om och sätta dig i en sits du kanske aldrig kommer kunna ta dig ur även om du är oskyldig. välj dina nära och kära väl innan du lägger en del av ditt liv i deras händer. För glöm aldrig, Den du litar på, litar på någon annan"

RSS 2.0