Lördag

Lördag idag då.. Klart eftersom de va fredag igår :P
Dricker lite men de är fan inte roligt längre, magen reagerar med kramp så fort jag bara dricker en cider.. Riktigt ont gör det så peppet finns inte mer :( Menmen...

Blir iallafall en tidig kväll idag..
Hörs sen :*


We where young

Fredag idag, är hemma hos lille med Michelle. Blir en myskväll med godis och jordgubbar :) sitter och sjunger just nu haha, gör egna remixer på låtar och sånt roligt :P

Vi hörs sen homies :*


Beautiful

He's so lovely!

Tredje dagen hemma i sängen, börjar bli vääääldigt tråkigt nu. Känns i hela kroppen att man bara legat och inte gjort ett skit. Kul om hela "sommaren" blir såhär.. Det går jag bara inte med på! Men iallafall så har jag förberett med filmer nu ikväll så något har jag att göra iallafall. Imorgon ska jag ner till banken och fixa lite, samt köpa mitt sommarkort så jag kan resa gratis fram tills augusti. Känns bra nu när alla festivaler snart börjar och så, ja även om man ska göra andra saker. Man slipper betala helt enkelt! :) nä nu ska jag åter gå till mitt, vi hörs mina vänner :*




Evelina

Take it or leave it!


upp mot ett nytt liv.

Imorgon ska jag börja gå ut och gå igen, efter allt som hänt så är nog motion de bästa just nu. Jobbet är slut och på tisdag ska jag ner och kriga mot arbetsförmedlingen igen, GE MIG ETT JOBB!
Samtidigt som man ändå ska gå hemma och söka jobb hade det vart trevligt med lite sol och sommarvärme så man kan få en fin färg och komma ut och bada, men ack nä så lyxigt ska vi inte ha! Det är tur man kommer iväg till kreta en vecka nu i augusti så man får känna på värme och sol lite.
Jag har inte så mycket mer att skriva om idag, men bloggandet kommer igång mer och mer nu när man ska bygga sig upp mot ett nytt liv :) och imorgon börjar det!
Nu säger jag gonatt för idag, Ny dag, ny start och ett nytt kapitel väntar! :*

Söndag

Vart en runda i lödde med david Tobbe och lille, sen blev det pizza :) nu ligger vi i soffan hemma hos dom och förmodligen blir de film snart :) en Myssöndag med andra ord!


"le som om det aldrig har hänt"




Sweet

Kanske, kanske inte. Vi får se om de går vägen denna gången :)

Iallafall, så söt!



Stressa aldrig

Efter en lång tid, börjar jag verkligen sakna känslan. Men hur mycket man än vill nu, så sägs det att man aldrig ska skynda på det. Det ska vara äkta och något som förhoppningsvis ska hålla hela livet. Det kommer en vacker dag, kanske står det framför en och man är blind och inte ser?

" skynda aldrig på något du vill ha för livet. Blir det dåligt från början släpper du taget direkt, men blir det bra är du villig att ge en liten del till"


this day

såja, denna tisdagen gått, jobb och inhandling av dricka och sånt till midsommar. Sen på kvällskvisten fick jag kaffe gäster, Trevligt värre!
En skön dag även fast de var lite kaos på jobb men så blir det ibland. Man tar in lärdom på saker som händer så positivt är de ju på nått sätt om man aldrig vart med om det innan. Klara dagen iallafall så nu laddar vi för morgondagen, näst sista dagen oxå :/ tråkigt men sant. NU ska jag krypa ner och lägga mig så jag får några timmars sömn, börjar 07.45-16-45 så en lång dag väntar..
Godnatt folket :*
this

shopping

Sorry för dålig uppdatering snuttetuttar :*
Har vart en hel del den senaste tiden så har jag bara inte orkat skriva, så är det ibland. Men iallafall så idag har jag jobbat från 8-17.00.. och de va tufft men ja gick igenom dagen :) Efter jobb så stack jag och mor min ut till centersyd och shoppade hem lite saker. Blev en ny BH, ett armband med passande örhänge, en tröja, ett linne och en ny väska, så helnöjd blev jag :D och ja just det, mamma fick en ring i silver utav mig oxå, det är hon värd efter allt hon gör för mig, och mer därtill! <3
Jag vet inte vad jag ska skriva nuförtiden, ideerna är slut i huvudet... så hjälp, kom med förslag om ni vill veta nått :)

Missing

En trevlig fredag kväll med Michelle, tackar vi för :)
Imorgon ska man träffa sina fina kolleger på middag och lite vin, kommer bli trevligt!

Snart bege mig hem och sova så man kommer upp i tid och fixa de som ska fixas. Godnatt folket :)


we run the night

Sveriges nationaldag idag.
Ja va säger man, grattis sverige eller vadå? aja iallafall så är jag på bra humör idag och de är nog de bästa på denna dagen. Målat naglerna limegröna och nu ska jag snart göra vid mig tänkte jag. Lödde väntar på mig så får ju vara snygg och prydlig när man ska dit ;)
Imorgon är de tillbaka till jobb, längtar. Fredag är även sista dagen jag har praktik, två månader har redan gått men vart? ja de kan man fråga sig.. Och på lördag så ska jag hem till en av kollegerna och käka middag och dricka vin och sånt mysigt, då känner man sig uppskattad. Fick även höra igår att dom saknat mig under dagen när jag jobbade på en annan avdelning :) Känns förjävla bra detta. Trivs som handen i hansken gör jag och underbart är det!
Nä mina vänner, Peace







step by step


..steg för steg, tillbaka på ruta ett igen. de kommer ta tid, men har jag klarat kampen mot det i så många år så ska jag fan klara det denna gången oxå. jag gör det på mitt vis och ingen kan stoppa mig!

Maktlös

Jag är maktlös, Ingen ork eller lust. Den senaste tiden har fått mig till att .. Ja jag vet inte själv. Gräva ner mig och bara vakna upp på en helt annan plats hade vart Såå perfekt. En helt ny värld med en helt ny miljö.


RSS 2.0